Četrti dan v Libeličah

Danes smo imeli sprehod do slovensko – avstrijske meje, potem smo plezali, delali vozle in mobilizirali poškodovane okončine.
Jutri (v petek) se spakiramo, opravimo še zadnje aktivnosti ter po kosilu ob 12.30 odrinemo iz Libelič proti Globokem.
Lep pozdrav, Vesna in Nataša

 

Tretji dan v Libeličah

Tretji dan naše šole v naravi se počasi bliža h koncu. Čaka nas le še predstavitev skupin ob tabornem ognju. Tudi danes smo počeli veliko zanimivega: raziskovali gozdna tla, iskali živali in spoznavali kemijsko sestavo tal. Popoldne smo nabirali kuriva in netiva za pripravo ognja. Vse kar smo nabrali smo pripravili v kurišče. Nastale so prav zanimive stvaritve. 
In še ena zanimivost: naša učiteljica Nataša danes praznuje rojstni dan. V domu so učiteljico in vse nas presenetili z veliko torto njej v čast. Vsi skupaj, pa smo ji zapeli Vse najboljše.
Lepo vas pozdravljamo, Vesna, Nataša in učiteljici z učenci iz  OŠ Artiče.

Drugi dan – Libeliče

Danes smo spoznavali kako oživljati človeka, kako oskrbeti krvaveče rane in opazovali prve spomladanske cvetlice in drevesa. Mislim, da so fotografije dovolj zgovorne.
Lep pozdrav, Nataša in Vesna

 

Prvi dan – Libeliče

Učenci 7. in 8. razreda so po znanje odšli v šolo v naravi. Prvi dan pestrega tedna v Libeličah je potekal v spoznavanju prve pomoči, delanju vozlov, streljanju z lokom in ob vsem tem so se naužili veliko svežega zraka. Pošiljajo nam utrinke prvega dne.