Zadeva: Sejem rabljene smučarske opreme

Zima je pred vrati, tudi pri nas diši po snegu, smučarski centri po državi pa bomo kmalu pognali naprave. Tekmovalni smučarji so že začeli s tekmovanji, rekreativci pa pripravljajo opremo in razmišljajo o prvi smuki. Zato je sedaj pravi čas, da tisti, ki planirate smučarske aktivnosti, začnete pripravljati opremo, da bo smuka prijetna in varna. 
Športna zveza Brežice ponovno prireja sejem rabljene in nove smučarske opreme. Sejem organiziramo predvsem z namenom, da omogočimo staršem ugoden nakup oziroma menjavo rabljene smučarske opreme za otroke in mladino. Na sejmu organiziramo tudi strokovno svetovanje pri nakupu opreme ter smučarski servis.
Letos bo sejem v soboto, 9. decembra 2023 v atletskem balonu pri Športni dvorani Brežice. Sejem bo odprt od 8.30 do 13.00. Na sejmu bo možen nakup in prodaja rabljene smučarske opreme, opreme za deskanje ter drsanje.
Na sejmu bo organizirana tudi komisijska prodaja opreme. Organizator sprejema blago za komisijsko prodajo v petek, 8. decembra 2023 v času od 18.00 do 20.00 ter v soboto od 8.00 do 9.00 ure. Ob prevzemu blaga se prodajalcu – lastniku zaračuna prispevek v višini vstopnine za prodajalce, odvisno od količine prejete opreme za prodajo od 1 € do 5 € po kompletu oz. številu smučarske opreme (smuči, palice, čevlji). Na opremo, prodano v komisijski prodaji, ki jo zagotavlja organizator, se zaračuna 15% provizije.

Lahko pa na sejmu sami prodajate svojo rabljeno opremo. Za prodajalce bo vstopnina za sejem odvisno
od količine ponujene opreme za prodajo. Za ostale obiskovalce sejma vstopnine ni.

Prosim, če lahko o sejmu obvestite vse zainteresirane.
Športni pozdrav!

Odgovorni vodja projektov:
Jaka Lenart