Spoštovani starši,

nastopil je mesec december in z njim veselo pričakovanje praznikov. Živahno je tudi na naši šoli, ki smo jo že zimsko okrasili. Pred nami pa je še ena zanimiva prireditev.

V torek, 19. 12. 2023, bomo imeli bazar, na katerem bomo ponujali različne izdelke, ki smo jih sami naredili. Veseli bomo vaših prostovoljnih prispevkov. Vse skupaj bomo popestrili z glasbo.

Dopoldne ni pouka. Z dejavnostmi bomo pričeli v popoldanskem času. Otroci morajo priti v šolo ob 15.00. Šolskih torb ne potrebujejo. S sabo naj imajo samo tisto, kar potrebujejo za oblikovanje stojnice.

Kombi bo ta dan začel z vožnjo v šolo ob 14. uri. Tisti starši, ki za svojega otroka (ki se vozi s kombijem) potrebujete prevoz v šolo s kombijem, prosim, da to sporočite razredničarki/razredniku. Če boste otroka pripeljali sami, tudi to sporočite razredničarki/razredniku. Avtobus popoldan ne bo vozil.

Za šolsko malico bo poskrbljeno. Če ima vaš otrok neodložljive popoldanske obveznosti, opravičite njegovo odsotnost razredničarki/razredniku.

Vas, spoštovani starši, vaše prijatelje in druge obiskovalce, vabimo, da se nam pridružite ob 17. uri.

Druženje na bazarju bomo zaključili ob 19. uri. Otroci gredo po končanih obveznostih z vami domov.

Veselimo se srečanja z vami in vam želimo prijetne decembrske dni.

Kolektiv OŠ Globoko

 

Bazar vabilo